Manisaspor’un yeni başkanı Ümit Atlı oldu
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Türk futbolunun efsane takımlarından Manisaspor’da alınan Olağanüstü Kongre, Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirildi. Kongreye katılan 108 üyenin tamamının oyunu alan Ümit Atlı köklü kulübün yeni başkanı oldu.
Daha Fazla Haber
‘İnsansız su altı aracı’ projesini Vali Karadeniz’e anlattılar
Manisa’dan TEKNOFEST 2021’e katılan ve ‘Tarım Teknolojileri’ kategorisinde şampiyon olan Mezzomorto Takımı, Vali Karadeniz’i ziyaret ederek, yeni projeleri insansız su altı aracına ilişkin bilgi verdi.
Manisa’da zincirleme kaza, 11 araç birbirine girdi
Manisa’nın Kula ilçesinde 1 tır, 1 işçi servisi, 1 traktör ve 8 otomobilin karıştığı trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü. Kazada 1 kişi yaralandı.
Bursaspor’da Ali Aköz yönetiminde Ümraniyespor maçı hazırlıkları sürdü
Spor Toto 1. Lig’in 17. haftasında Ümraniyespor ile karşılaşacak Bursaspor, hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü. Yeşil-beyazlı takımın başında bu antrenmanda da antrenör Ali Aköz çıktı.
Çaykur Rizespor, Malatyaspor hazırlıklarına başladı
Çaykur Rizespor, Süper Lig’in 17. haftasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı.
Söke Anadolu Lisesi Aydın il şampiyonu oldu
Söke Anadolu Lisesi Aydın’ı Bölge Finallerinde temsil edecek.
Söke Anadolu Lisesi Aydın il şampiyonu oldu
Söke Anadolu Lisesi Aydın’ı Bölge Finallerinde temsil edecek.